Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vind je braindad.nl leuk, deel dit dan in jouw sociale media!

Heerlijk! Op een website die zich toch vaak afzetten tegen de heersende mening, een stuk schrijven over het omgaan met koekjes. Welnu, die kunt u krijgen….In alle smaken!

Wat natuurlijk als eerste opvalt is de enorme lappen met tekst die aan een koekjes policy vasthangen, terwijl het eigenlijk al met een paar woorden geregeld kan worden. Door gebruik te maken van mijn website gaat u namelijk mee akkoord dat er oftewel een balk met akkoord bovenaan in beeld blijft staan, die overigens weg gaat door op de knop met de tekst OK te klikken.

Verder valt er nog te weten dat als u uw naam en e-mailadres invult in de nieuwsbriefmodule, dat u dan automatisch geabonneerd bent op mijn nieuwsbrief. Verder doe ik helemaal niets met uw adres en/of naam. Het is een geautomatiseerd systeem waar u zich makkelijk zelf uit kunt verwijderen, of dat kunt aangeven in de door mij verzonden mailtjes… ,wat voor u dan eigenlijk ontvangen mailtjes zijn, dat u verder niets meer met deze website te maken wilt hebben.

Voor de rest verkoop ik een mening en daar kunt u het mee eens zijn of niet waarop ik dan denk dat u het kunt lezen of niet. Het is geen dwang… Wel enige vorm van dwang is het trouwens dat ik via Google Analytics stiekem een beetje meekijkt hoeveel mensen mijn website bezoeken. Dat zou ik ook in de bezoekersstatistieken kunnen lezen, maar die vertellen mij als website beheerder niet hoe lang en hoe vaak deze site bezoekt. Is dat belang? Nou eigenlijk niet maar het is leuk om te weten dat je op de goede weg bent!

Na alle media-aandacht rondom de Facebook pixel ga ik er ook vanuit dat een bij het zien van de Facebookknop u meteen begrijpt dat ook onze vriend Suikerberg deze website met bijzondere belangstelling volgt en daar de conclusie uit trekt dat hij u ook mag volgen.

Ook wijs ik u graag nog even op het rolstoelicoon in de rechterbovenhoek. Als je daarop klikt verschijnen er mogelijkheden om de lettergrootte, lettertype, contrast en alles wat het lezen van deze website makkelijker maakt, inclusief heuse voorleesfunctie, zonder dat daar verder data van bijgehouden wordt. Als u bij mij op het grotere tekstteken klikt is het niet zo dat u doodgegooid wordt met bril reclames. Wat de internetreuzen, en dat is wel humor, voor onze ogen doen waardoor wij passende reclame in beeld krijgen, doen ze toch wel

Kortom internet 2.0, schaf een anoniem browserprogramma aan en ga verder surfen via een proxy (of wat er allemaalnog meer moge weze),leer leven met de ok balk in mijn teksten of doe net als de rest en klik op OK,

Ok ?

 

 

0
0
0
s2smodern

Akoord met Cookies of kies uw smaak