Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vind je braindad.nl leuk, deel dit dan in jouw sociale media!

De spits ervan afbijten

Voor het aankomende jaar had ik graag nog officieel laten noteren dat we volgens mij kennis gaan maken met buitenaards leven, maar de pers was me te vlug af. Er worden mogelijke nieuwe buren gespot op een afstand van 950 biljoen kilometer van de aarde. Wellicht hebben ze onze klimaat SOS zoals verzonden vanaf Australië ontvangen en zitten ze nu te polderen over een plan van aanpak.

Naar verluidt betreft het waarschijnlijk eencellige organisme's dus dat houdt het overleg overzichtelijk. Als we de wereld aan eencellige overlaten, komen we al gauw uit op de buitenlandse politiek van een zekere Amerikaanse president.

Ik zal heel laf bekennen dat het enorme conflict in het moderne Midden-Oosten totaal boven mijn hoofd is gegroeid, dat ik totaal de weg kwijt ben over wie er waar schuld aan heeft… Maar dat ik op de een of andere manier wel altijd zicht heb op de verliezer. De Jan met de pet! Jan zal gerust wel eens wat fout gedaan hebben, maar de proportie is totaal kwijt.

Ook kwijt is een Oekraïens vliegtuig. Ironisch is het als jouw vliegtuig "oorlogsslachtoffer "wordt terwijl jouw land in 2004 veilig genoeg was om overheen te vliegen maar gelukkig las ik ook nog ergens dat er een toestel van de KLM achteraan gekomen was. Iets met het noodlot en tarten.

Voordat ik stel dat 2020 officieel geopend is, met de belofte jullie regelmatig te gaan stalken met mijn ongevraagde mening, kan ik natuurlijk niet om het veelbelovende Koninklijk Huis van Engeland heen. Als voorloper van de Brixit besluiten zij het Koninkrijk alvast te verlaten. Ik ben nieuwsgierig hoe ze zoiets in Nederland zouden aanpakken!

0
0
0
s2smodern

Akoord met Cookies of kies uw smaak