Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vind je braindad.nl leuk, deel dit dan in jouw sociale media!

Sociale hygiëne

Uitgerekend in de week dat Harvey Weinstein werd veroordeeld tot een sociaal experiment waarbij hij de komende 23 jaar het gevoel mag beleven wat hij bij zijn actrices opriep kwamen wij juist in sociaal isolement.

Waar de doemdenkers twee maanden geleden nog volkomen voor gek verklaard werden, als ik toen had beschreven hoe de wereld er nu uit had gezien, had iedereen mij voor gek verklaard en geroepen: "Sander een beetje realistisch graag! "Maar de wereld zoals wij die kennen kwam toch tot stilstand.

Niet alleen de limiet op de snelweg werd teruggebracht tot 100, ook de bezoekersaantallen van horecagelegenheden en evenementen kregen dit maximum mee. De enige plek waar het niet werd nageleefd was de supermarkt, de "Mensch" moet immers in de gelegenheid gesteld worden om zijn primaire hamster gedrag tot wasdom te laten komen.

Het virus heeft een grote impact op het dagelijks leven en laten we het vooral niet onderschatten, er kunnen zelfs doden vallen. Ik heb de eerste rouwstoet al langs zien komen. Ik weet zeker dat dit corona gerelateerd was omdat zelfs de chauffeur drie meter voor de auto liep.

Ik wil mezelf niet tot über internetter promoveren, maar de golf van onheil die op ons af stormt was als tsunami te volgen vanuit het Verre Oosten. Was het niet zo dat alle grote profeten van deze eeuw voorspelde dat vanaf daar de anarchie wereld ontwrichtend zou optreden? Ineens werden er belangrijke vragen gestel waarbij het mij opvalt dat iedereen wil horen wat er al lang gepubliceerd is.

Kennelijk komt het zo dichtbij dat we even niet meer Netflixen en faceboeken om vervolgens na een paar geruststellende kliks weer terug te vallen in het oude patroon en vlak onder Italië te eindigen in de top vijf van meest actieve landen op Pornhub.com.

Er gaat in mijn achtertuin ondertussen een heel ander virus zijn gang want minstens net zo besmettelijk lijkt. Het is de lente! Onder invloed van een licht stijgende temperatuur verspreiden de feromonen van de vernieuwing vrolijk rond. De tortelduiven zitten meer op dan naast elkaar waarbij ik mij afvraag of ze wel naar de regering luisteren. Afstand houden is immers het devies!

 

-braindad.nl-

0
0
0
s2smodern

Akoord met Cookies of kies uw smaak