Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vind je braindad.nl leuk, deel dit dan in jouw sociale media!

Zorg pret

De zorg kan beter, behalve natuurlijk voor de asielzoeker, want daar kan het niet goed genoeg. Taxibedrijven rijden zich mottig om de asielzoekers van hot naar her te brengen. Welkom in Nederland. Ik vind het niet vreemd dat asielzoekers veranderen in gelukzoekers en besluiten om te blijven.

Dat ze na een inburgering’s periode ineens ook racisme begrijpen en vinden dat ze een mening mogen hebben over de heersende tradities gaat mij echter wat ver. Hebben ze de geschiedenislessen misschien niet goed begrepen. Inderdaad de Nederlanders waren geen lieverdjes in de 16e en 17e eeuw. Maar dat waren de negers die hun dorpsgenoten verkochten ook niet. Hoewel het natuurlijk ook vaak bij elkaar geroofde populatie uit de omgeving was, die als handelswaar verkocht werd.

Ook menig Amerikaan heeft er in het wilde Westen een potje van gemaakt. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht als Trump het heeft over immigranten. Waren het de indianen niet die de oorspronkelijke bewoners waren en de voorouders van Donald slechts immigrant?


Kom op zeg wereld draait verder! De Tweede Wereldoorlog is al jaren voorbij en de Duitsers zijn van wezenlijk belang voor onze huidige economie en welvaart. Een leven zonder mijn Porsche, Bosch, Audi of Mercedes, Ik moet er niet aan denken! Laten we denken in oplossingen in plaats van problemen, laten we ons richten op de dingen die er echt toe doen.

Als je rent voor je veiligheid hoef je te kijken waarheen je gaat, dan is het slechts belangrijk dat er niets in de weg ligt. Maar als de rust terug gevonden wordt is het tijd voor de terugkeer van verstand. Want wil je wel in ons land leven met onze gebruiken of wil je slechts “tijdelijk een helpende hand “


Wat mij betreft mogen de vluchtelingen dus de zwartepiet toegespeeld krijgen, zolang ze de spelregels van het zwarte pieten er maar bij krijgen!

0
0
0
s2smodern

Akoord met Cookies of kies uw smaak