Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vind je braindad.nl leuk, deel dit dan in jouw sociale media!

Deadline

...er zijn van die periodes in het aards bestaan die grote onzekerheid met zich meebrengen..

 

Voor de hele dreigende kwesties hebben wij de Doomsday klok in het leven geroepen. Trump en Kim Il-Sung hebben ondertussen de wijzers een kwartslag gedraaid opdat de klok nog enige verkoeling teweegbrengt tijdens het hard in de rondte draaien.

Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik vrees dat hier een belangrijke rol is weggelegd voor Melania en Ri Sol-ju, inderdaad de vrouw van… Want bij deze hormonale strijd om de grootste plasser kunnen wij wel wat vrouwenlogica gebruiken.

Ik zie het al helemaal voor me, ontbijt op bed… Eitje erbij en dan lief in het oor van de opperbevelhebber fluisteren "schat doe niet zo giftig "en dan weer overgaan tot de orde van de dag namelijk het regeren van hun wereld.

Hun wereld?

Inderdaad, want laten wij wel wezen mijn wereld wordt niet door hun geregeerd. In mijn wereld ben ik aardig voor de buren en help ik mensen op weg gewoon om dat ik dat kan. Niet om er beter van te worden. In mijn wereld mag best een beetje winst gemaakt worden als de winst uiteindelijk maar ten gunste van de mensheid is en niet van een individu!

Maar we weten allemaal hoe het gaat. In plaats van samen te werken aan een veilige plaats kiezen wij nog steeds voor makkelijk geld. Dus een hele exportsector om zeep helpen met een schoonmaakmiddel (fipronil) is kennelijk maatschappelijk geaccepteerd als je er maar genoeg aan verdiend.

En dus terwijl de hele wereld in de koelkast eierbingo aan het spelen was had ik al bedacht dat er waarschijnlijk veel meer producten met deze stof besmet zouden zijn, simpelweg omdat ei een veelgebruikt bindmiddel is.

En juist nu wij dit bindmiddel zo hard nodig hebben zitten Melania en Ri Sol-ju op het moment dat hun rol in de wereldgeschiedenis het verschil kan maken in hun eigen crisis. Wat in de jaren 50 als Varkensbaaicrisis te boek stond zal nu de geschiedenis ingaan als de eiercrisis…

*De Doomsdayklok is een tijd weergever op het internet die vertelt hoe dichtbij de mensheid aan de rand van de afgrond staat. De laatste keer dat de klok verzet is was bij het aantreden van Donald Trump

0
0
0
s2smodern

Akoord met Cookies of kies uw smaak