Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vind je braindad.nl leuk, deel dit dan in jouw sociale media!

# Me to

Ik ook

ik heb er lang over nagedacht of ik eigenlijk ook een " me too " stukje zou moeten schrijven. Om te beginnen vrees ik dat het mosterd na de maaltijd is, aan de andere kant wat meisjes betreft loop ik er toch al altijd al een beetje achteraan...

Daarbuiten vrees ik Catalaanse toestanden, het moment dat alles al gezegd is, maar dat je op de een of andere manier toch verder moet met elkaar. Net zoals in het dagelijks leven tussen jongens en meisjes.

Respect

We moeten beter omgaan met elkaar en respect hebben voor de andere sekse. Dat begint bij de opvoeding van je puberzoon of puberdochter al begint die opvoeding natuurlijk bij de conceptie. Te veel mensen zetten vanuit een vorm van gedachteloosheid of andere emotie een voortplanting op de wereld.

Maar net als in de echte wereld willen we toch allemaal een hogere plek op de apenrots en vergeten wij even onze natuurlijke ware natuur als dat even beter uitkomt. Toch heeft deze collectieve vergeetachtigheid een belangrijke plek in onze evolutie.

Het moet ons eraan helpen herinneren dat wij beschaving kennen. Dat wij als mensheid geen wantoestanden, kinderarbeid, slavernij, discriminatie, hongersnood en dan zal ik er nog wel een paar vergeten, zullen toestaan uit het oogpunt van beschaving.

Kijk maar eens goed in de spiegel, dan doe ik dat ook!

0
0
0
s2smodern

Akoord met Cookies of kies uw smaak