Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vind je braindad.nl leuk, deel dit dan in jouw sociale media!

NAH JA

Brain dad is een website die ik begonnen ben met het idee: "Iets van een podium te creëren" voor mijn websites en teksten. De naam is een knipoog naar een van de dingen waar ik in het dagelijks leven last van heb… "Niet aangeboren hersenletsel "in combinatie met het vaderschap..

Laat ik me eerst even voorstellen: mijn naam is Sander, ik ben vader van een opgroeiende puber en deel mijn leven helaas met een tweetal lastige auto-immuunziekte's die gelukkig niet veel voorkomen. Over leven met deze auto-immuunziekte's heb ik een prachtige website gemaakt, die ik om begrijpelijke redenen niet wil volhangen met reclame-uitingen.

Omdat ik toch heel veel teksten schrijf was ik op zoek naar een plek waar ik alle zinnige onzin gewoon geheel vrijblijvend kwijt kon. Ik heb diverse creatieve websites met bijbehorende namen gehad als een soort vluchtstrook. Voor mij een vlucht uit de dagelijkse realiteit en een braakplaats voor creativiteit. Ook had ik de domeinnaam " ervaren spreker "en "helemaal niet gratis.nl ".

 Dat laatste was waar, de kosten van alle domeinnamen begonnen in de papieren te lopen en zeg nou zelf je hebt me gevonden, het is dus helemaal niet nodig om allemaal aparte sites te creëren!

Uiteindelijk heb ik het allemaal op deze plaats samengebracht. Op deze website vind je sommige mijn publicaties uit het verleden scherpe meningen uit het heden en wedstrijd inzendingen voor de toekomst…

Wij hebben in Nederland de cultuur om niet op ons zelf te wijzen als we ergens goed in zijn, vandaar ook dat ik mij enigszins op de achtergrond hou. Ik gebruik de website Brain dad een om mijn schrijversvaardigheid op peil te houden, dat doe ik overigens zonder aanziens des persoons. Als je echt meer over mij wil weten, dan bestaat er een foto op mijn website. Als je wilt reageren kan dat altijd via de e-mail.

 

0
0
0
s2smodern

Akoord met Cookies of kies uw smaak